Сусрет са представницима Асоцијације студената Грађевинског факултета у Сарајеву - ФГУ

Новости преглед

Сусрет са представницима Асоцијације студената Грађевинског факултета у Сарајеву

22.09.2014 13:42

Директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове г. Жељко Обрадовић је 22. 9. 2014. године у посјету примио представнике Асоцијације студената Грађевинског факултета у Сарајеву.
На састанку се разговарало о програму петог Регионалног сусрета студената геодезије, који се ове године одржава у организацији Асоцијације студената Грађевинског факултета у Сарајеву, те о могућој подршци Управе овом догађају. Директор Управе је представнике Асоцијације упознао са радом Управе и пројектима које реализује и које планира реализовати у наредном периоду. Током разговора изражена је обострана жеља да се у склопу ових регионалних сусрета посјети и Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове те да се студентима презентује њен рад, а обећано је и да ће Управа, с обзиром на своје могућности, настојати финансијски помоћи организовање ове манифестације будући да студенти нису сами у могућности покрити трошкове ове важне манифестације стручног карактера.
Регионални сусрет студената геодезије планира се одржати у периоду од 11. до 14. 11. 2014. године, а угостиће око 50 учесника из Хрватске , Србије, Црне Горе, Словеније и Македоније.

Natrag