СЕМИНАР ЗА ПРОЈЕКТ МЕНАЏЕРЕ ОСМЕ ФАЗЕ ПРОЈЕКТА РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА ФБиХ - ФГУ

Новости преглед

СЕМИНАР ЗА ПРОЈЕКТ МЕНАЏЕРЕ ОСМЕ ФАЗЕ ПРОЈЕКТА РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА ФБиХ

23.02.2018 10:19

Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове проводи активности везане за имплементацију осме фазе Пројекта усаглашавања података између катастра и земљишне књиге на дијелу подручја опћина/градова Чапљина, Равно, Горажде, Грачаница, Сребреник, Градачац, Калесија, Стари Град Сарајево, Вогошћа, Илијаш, Посушје, Домаљевац Шамац, Оџак, Томиславград, Лукавац, Тешањ, Усора, Маглај, Живинице и Зеница.

Након проведеног тендерског поступка, 12. фебруара 2018. године су закључени уговори са одабраним понуђачима гледе извођења радова на усаглашавању података катастра и земљишне књиге за Лот 1 и Лот 2, док је тендерски поступак за Лот 3 поновљен.

Проведен је и поступак одабира кандидата- пројект менаџера, који ће као индивидуални консултанти испред Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове бити ангажовани на праћењу реализације осме фазе Пројекта регистрације некретнина ФБиХ.

Тако је 20. фебруара 2018. године у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове одржан састанак те је извршено потписивање уговора о њиховом ангажману, а одржан је и семинар са стручном едукацијом о пројектним процедурама усаглашавања података катастра и земљишне књиге и другим техничким питањима.

Natrag