Састанак са начелником и представницима Општине Оџак - ФГУ

Новости преглед

Састанак са начелником и представницима Општине Оџак

16.03.2017 08:18

У просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове је у сриједу, 15.3.2017. године, одржан састанак представника Управе и директора госп. Жељка Обрадовића са начелником Општине Оџак госп. Јаковом Иванковићем и његовим сарадницима.

Теме разговора су биле имплементација тренутних те припрема нових пројеката из сектора земљишне администрације општине Оџак.

Досадашњи пројекат довршетка комасације земљишта је финализиран, а овом приликом се разговарало о наставку комасације на, за ову општину, интересантним подручјима. Директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове госп. Жељко Обрадовић је упознао начелника Иванковића и његове сараднике са закључком Владе Федерације БиХ који се тиче израде студије – пројекта о комасацији у Федерацији БиХ, што ће вјеројатно бити основ за нова и већа улагања у пољопривредни сектор Федерације БиХ и општине Оџак.

Договорене су и активности на изради Адресног регистра у општини Оџак те припремне активности и обавезе на усаглашавању података катастра и земљишне књиге за одређене катастарске општине у оквиру пројекта „Регистрација некретнина“.

Natrag