Састанак с новом савјетницом за развојну сарадњу Амбасаде Краљевине Шведске - ФГУ

Новости преглед

Састанак с новом савјетницом за развојну сарадњу Амбасаде Краљевине Шведске

24.09.2014 14:23

У Бања Луци је 23. 9. 2014. године, у просторијама Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске, одржан састанак представника ентитетских управа за геодетске и имовинскоправне послове те представника ЦИЛАП пројекта са новом савјетницом за развојну сарадњу Амбасаде Краљевине Шведске у Босни и Херцеговини Марие Бергстром.
Састанак је одржан у циљу упознавања нове савјетнице за развојну сарадњу Амбасаде Краљевине Шведске са надлежностима и активностима које проводе ентитетске управе за геодетске и имовинскоправне послове, као и презентације стања реализације досадашњих и плана реализације будућих активности ЦИЛАП пројекта.
Састанку је испред Амбасаде Краљевине Шведске присуствовао и Недим Буквић, док су испред ЦИЛАП пројекта присуствовали директорица пројекта Анђа Зимић, те консултанти Шехо Зимић и Дејан Јеремић. Испред Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове састанку су присуствовали директор Жељко Обрадовић и помоћник директора Неџад Пашалић, а испред Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС састанку су присуствовали директор Милош Комљеновић и савјетник директора Дарко Мишковић.
Састанак је протекао у конструктивној и радној атмосфери, уз договор свих учесника састанка да се и даље настави са имплементацијом ЦИЛАП пројекта, као и са сарадњом Краљевине Шведске и Босне и Херцеговине на унапрјеђењу земљишне администрације у Босни и Херцеговини.

Natrag