Састанак на техничком нивоу представника Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Порезне управе Федерације БиХ - ФГУ

Новости преглед

Састанак на техничком нивоу представника Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Порезне управе Федерације БиХ

31.10.2016 13:03

У циљу детаљних договора о имплементацији активности везаних за успостављање регистра цијена некретнина и координације будуће сарадње Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Порезне управе Федерације БиХ у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове је 27. 10. 2016. године одржан састанак на техничком нивоу. Осим чланова радне групе, састанку су присуствовали и представници ИТ сектора обје управе те ангажовани пружатељ услуга израде апликације регистра цијена некретнина.  

Теме састанка су биле комуникација ИТ сектора обје управе, сервиси у Порезној управи ФБиХ, иницирање предмета у регистру цијена некретнина, те остала текућа питања и сљедећи кораци у договору с извођачем.

Након конструктивне дискусије, уз учествовање свих присутних, Порезна управа Федерације БиХ је и на овом састанку исказала спремност за даљње учествовање у имплементацији наведеног пројекта.

Natrag