Redovni godišnji sastanak CILAP projekta - ФГУ

Новости преглед

Redovni godišnji sastanak CILAP projekta

27.10.2014 15:22

Редовни годишњи састанак руководства ЦИЛАП пројекта и руководиоца радних група одржан је на Влашићу од 21. до 22. 10. 2014. године. Сврха састанка је била припрема за радни и временски план за 2015. годину, у складу са захтјевима руководиоца компоненти, радних група и координатора ЦИЛАП пројекта исказаним на радионици.
Руководиоци радних група сваке компоненте испред Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове (ФГУ) и Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС (РГУ РС) су првог дана састанка представили активности и остварене резултате у оквиру пројекта.
У поподневној сесији вођена је дискусија о плановима и потребама ФГУ и РГУ РС за подршком у оквиру пројекта. Након тога руководиоци радних група су у индивидуалном раду у оквиру својих компоненти усагласили заједничке и посебне активности које су неопходне за унапређење рада обију управа.
Сви учесници су истакли изузетно значајне резултате остварене током непуних двију година имплементације пројекта. Такође, гђа Анђа Зимић, директорица ЦИЛАП пројекта, је изразила велико задовољство сарадњом са геодетским управама, директорима управа, координаторима и радним тимовима компоненти пројекта те истакла изузетну посвећеност управа на постизању одличних резултата у оквиру пројекта.
Састанак је био изузетно успјешан и постигнути договори ће омогућити планирање активности на пројекту за 2015. годину, у складу са стварним потребама геодетских управа. На основу заједничког договора урадиће се радни и временски план за 2015. годину, који ће бити представљен на састанку Управног одбора ЦИЛАП пројекта у Требињу 4. децембра 2014. године.

Natrag