Редовни годишњи састанак руководства и вођа компоненти ЦИЛАП пројекта - ФГУ

Новости преглед

Редовни годишњи састанак руководства и вођа компоненти ЦИЛАП пројекта

21.11.2018 19:23

У Теслићу је 19. и 20. новембра 2018. године одржан редовни годишњи састанак руководства ЦИЛАП пројекта и вођа компоненти – Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС-а.

Састанак је водила гђа Анђа Зимић, директорица ЦИЛАП пројекта. У уводном обраћању су директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове, госп. Жељко Обрадовић и директорица Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС гђа Босиљка Предраговић поздравили присутне и истакли важност ЦИЛАП пројекта те изразили задовољство досад оствареним резултатима.

Први дан су од стране вођа 3 компоненте ЦИЛАП пројекта представљени досадашњи резултати и индикатори за 2018. годину те планови и индикатори за наредну 2019. годину. Током другог дана састанка су представљене сљедеће три компоненте пројекта након чега је остављено додатно вријеме за дискусију око индикатора које је неопходно прилагодити у складу са постигнутим резултатима, а по упутама тима за евалуацију која је извршена у текућој години.

Natrag