Редовни годишњи састанак ЦИЛАП пројекта - ФГУ

Новости преглед

Редовни годишњи састанак ЦИЛАП пројекта

11.12.2019 15:14

Редовни годишњи састанак руководства ЦИЛАП пројекта и вођа компоненти – Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС-а је одржан на Јахорини од 10. до 11.12.2019. године.

Састанак је водила гђа Анђа Зимић, директорица ЦИЛАП пројекта у сарадњи са координаторима имплементације пројекта који су именовани испред обје ентитетске геодетске управе. Координатори компоненти ЦИЛАП пројекта су током састанка представили досадашње резултате и остварене индикаторе за 2019. годину те планове и индикаторе за сљедећу 2020. годину, када и започиње имплементација излазне/завршне фазе пројекта. Како је годишњи састанак прилика за дефинисање активности за радни и временски план, обављене су додатне конзултације и договори вођа компоненти обију управа у вези са усаглашавањем будућих планова.

Редовни годишњи састанак руководства ЦИЛАП пројекта и вођа компоненти такођер служи као темељ и припрема за израду годишњег извјештаја који ће бити предмет разматрања на Управном одбору који ће се одржати почетком 2020. године.

Сви судионици су изразили задовољство оствареним резултатима и заједничким радом те очекују сличне и још боље резултате у наставку проведбе ЦИЛАП пројекта кроз излазну/завршну фазу.

Natrag