Радионица у вези са комуникационим политикама и стратегијама - ФГУ

Новости преглед

Радионица у вези са комуникационим политикама и стратегијама

14.12.2016 12:23

У Мостару је од 12. до 14. децембра 2016. године одржана радионица у вези са комуникационим политикама и стратегијама. Радионицу је водио стручњак у овој области из Шведске г. Ленарт Вастесон.

На радионици су представљени акциони планови за имплементацију стратегија комуникације обију управа за геодетске и имовинскоправне послове, а г. Вастесон је у циљу бољег разумијевања и ефикасније радионице презентовао радове из области комуникације који су обрађени на претходним радионицама.

Извјештаје о досадашњем раду и напретку на стратегијама и политикама комуникације су презентовале представнице Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове гђа Данијела Домазет и Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове гђа Нина Тавра.

Стручњак из Шведске г. Ленарт Вастесон је изразио задовољство досадашњим исходом, те заинтересираношћу управа да се информишу и науче о ефикаснијој и транспарентнијој комуникацији. Његово мишљење је да обје управе имају позитивне предуслове за усвајање и имплементацију комуникационих политика и стратегија.

Циљ радионице је био поспјешити рад на првој компоненти пројекта ЦИЛАП и финализирати наведене документе, што ће се ускоро и остварити.

Natrag