ПРОЈЕКАТ РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА, ФАЗА VIII – ПРИПРЕМНИ САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СУДОВА И ОПШТИНА - ФГУ

Новости преглед

ПРОЈЕКАТ РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА, ФАЗА VIII – ПРИПРЕМНИ САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СУДОВА И ОПШТИНА

13.11.2017 12:40

У просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове су 9. и 10. 11. 2017. године одржани припремни састанци са представницима судова и општина који су укључени у фазу VIII Пројекта регистрације некретнина.

На састанцима су учествовали г. Жељко Обрадовић, директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове; г. Неџад Пашалић, руководилац Јединице за имплементацију Пројекта; г. Мурис Ајановић, консултант за катастар; те гђа Слађана Катић, консултант за земљишну администрацију, затим представници општинских судова у Горажду, Грачаници, Калесији, Сарајеву, Завидовићима, Зеници, Чапљини, Широком Бријегу, Орашју, Ливну, Живиницама, као и представници општина Грачаница, Сребреник, Тешањ, Градачац, Калесија, Стари Град Сарајево, Вогошћа, Илијаш, Маглај, Чапљина, Равно, Посушје, Домаљевац-Шамац, Оџак, Томиславград, Љубушки, Живинице, те градова Горажде и Зеница.

На састанцима су презентоване обавезе судова и општина у предстојећој фази имплементације Пројекта, након чега се разговарало и о досадашњим искуствима у реализацији Пројекта.

Natrag