ПРИМОПРЕДАЈА ГЕОДЕТСКЕ ОПРЕМЕ - ФГУ

Новости преглед

ПРИМОПРЕДАЈА ГЕОДЕТСКЕ ОПРЕМЕ

19.04.2023 17:51

У просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове је 19. априла 2023. године организовано преузимање геодетске опреме. Предметна опрема је осигурана из средстава Пројекта регистрације некретнина- Додатно финансирање (РЕРП АФ), који се финансира кредитним средствима Међународне Банке за обнову и развој - ИБРД. Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове и јединице локалне самоуправе су учествовале у суфинансирању набавке тоталних станица.

Успјешно је завршена процедура јавне набавке геодетске опреме која се путем заједничког финансирања набављена за потребе опћинских/градских служби надлежних за геодетске послове и катастар некретнина а овлаштени представници (град Бихаћ, град Тузла, град Лукавац, град Завидовићи, опћина Травник, опћина Посушје) су потписали цертификате о примопредаји опреме и преузели тоталне станице.

Опрема је набављена у циљу ефикаснијег и бољег функционисања служби надлежних за геодетске послове и катастар некретнина јединица локалне самоуправе.

Natrag