Пријам у резиденцији амбасаде Краљевине Шведске - ФГУ

Новости преглед

Пријам у резиденцији амбасаде Краљевине Шведске

14.06.2018 13:30

У просторијама резиденције амбасаде Краљевине Шведске у Сарајеву је 12. јуна 2018. уприличен пријем за представнике институција у Босни Херцеговини, а све у поводу посјете Генералног директора за развојну сарадњу при Министарству вањских послова Краљевине Шведске господина Јоханнеса Ољелунда.

Његова екселенција амбасадор Краљевине Шведске у Босни и Херцеговини, господин Андерс Хагелберг је на почетку пријама поздравио представнике институција у Босни и Херцеговини и истакао важност сарадње Краљевине Шведске и Босне и Херцеговине, а потом је и господин Јоханнес Ољелунд нагласио спремност Владе Краљевине Шведске у помоћи реализације пројеката у Босни и Херцеговини. Познато је да Влада Краљевине Шведске подржава реализацију великог броја пројеката у Босни и Херцеговини између осталих и пројекте сектора земљишне администрације.

Директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове господин Жељко Обрадовић је суђеловао на пријаму те у разговору са директором за развојну сарадњу Краљевине Шведске нагласио важност реализације пројекта „Изградња капацитета за унапређење земљишне администрације и процедура у Босни и Херцеговини“-ЦИЛАП те искористио прилику захвалити се Влади Краљевине Шведске на разумијевању у реализацији тренутних активности пројекта али и наду за наставак сарадње.

Natrag