ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА у ДОБОЈУ - ФГУ

Новости преглед

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА у ДОБОЈУ

04.06.2018 09:49

Чланови тима Јединице за имплементацију Пројекта регистрације некретнина Федерације Босне и Херцеговине госп. Неџад Пашалић, руководиоц Јединице за имплементацију пројекта, госп. Мурис Ајановић, консултант за катастар и гђа. Слађана Лозанчић, консултант за земљишнокњижну администрацију су присуствовали на састанку на тему: „Пројекат регистрације некретнина на подручју Федерације БиХ“ у Добоју 31. маја 2018. године.

Састанак је био организиран од стране Савеза удружења избјеглих, расељених и повратника Републике Српске у сурадњи са Мисијом ОСЦЕ-а ( Уред Бања Лука) и Регионалним удружењем избјеглих и расељених особа Добој.

Током одржаног састанка чланови Јединице за имплементацију Пројекта регистрације некретнина су присутним представницима разних удружења расељених особа у Републици Српској презентовали активности Пројекта регистрације некретнина, те процедуре систематског усаглашавања података о некретнинама између катастра и земљишне књиге. Представници удружења ће информације пренијети и другим члановима, а истовремено им указати на потребу укључења и суђеловања у поступку систематског усаглашавања уколико је њихова некретнина обухваћена овим поступком.

Natrag