ПОСЈЕТЕ ОПЋИНСКИМ СУДОВИМА У ШИРОКОМ БРИЈЕГУ И ЧИТЛУКУ - ФГУ

Новости преглед

ПОСЈЕТЕ ОПЋИНСКИМ СУДОВИМА У ШИРОКОМ БРИЈЕГУ И ЧИТЛУКУ

30.05.2019 21:35

Представници Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове госп. Жељко Обрадовић, директор, госп. Неџад Пашалић, помоћник директора и гђа Слађана Лозанчић, консултант за земљишнокњижну администрацију у Јединици за имплементацију РЕРП пројекта посјетили су Опћинске судове у Широком Бријегу и Читлуку 29. маја 2019. године.

Одржани су састанци у Опћинском суду у Широком Бријегу и Опћинском суду у Читлуку на којем су учествовали и предсједници судова, градоначелник Широког Бријега, начелници Опћина Посушје и Читлук те представници земљишнокњижних уреда и служби за катастар који директно учествују у активностима Пројекта регистрације некретнина.

Разговарало се о тренутном стању реализације активности Пројекта регистрације некретнина за катастарске опћине с подручја Опћине Посушје, Опћине Читлук и Града Широки Бријег, након чега су договорене даљње активности по питању повећања динамике рада на рјешавању предмета замјене/успоставе земљишне књиге, а све у циљу завршетка започетих послова у оквиру активности Пројекта регистрације некретнина.

Natrag