ПОСЈЕТА ПРЕДСТАВНИКА АГЕНЦИЈЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ И ЗЕМЉИШТЕ (АФА) ИЗ ТУНИСА - ФГУ

Новости преглед

ПОСЈЕТА ПРЕДСТАВНИКА АГЕНЦИЈЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ И ЗЕМЉИШТЕ (АФА) ИЗ ТУНИСА

06.12.2018 22:21

Представници Агенције за пољопривреду и земљиште из Туниса; госп. Њиссал Гхарби, госп. Мондер Баураоуи, госп. Адел Мансоури и гђа Софиен Рабхи су у оквиру посјете Босни и Херцеговини, 6. децембра 2018. године посјетили просторије Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове. Директор управе, господин Жељко Обрадовић је пожелио добродошлицу представницима Агенције, те их упознао са активностима и устројем управе.

Господин Неџад Пашалић, помоћник директора за геоинформатику је представио активности и резултате Пројекта регистрације некретнина Федерације БиХ, а господин Елдин Ђонлагић, помоћник равнатеља за премјер, комасацију и картографију је представио активности пројекта комасације на територију Федерације БиХ.

Представници Агенције за пољопривреду и земљиште су представили и организацију сектора земљишне администрације Туниса, те истакли велики напредак и добре резултате сектора земљишне администрације Федерације БиХ и жељу за размјеном искустава посебно у дијелу комасације земљишта.

Natrag