Посјета ђелатника Државне геодетске управе Републике Хрватске - ФГУ

Новости преглед

Посјета ђелатника Државне геодетске управе Републике Хрватске

19.07.2019 12:52

Дана 18.07.2019. године Федералну управу за геодетске и имовинско-правне послове су посјетили ђелатници Државне геодетске управе Републике Хрватске, у саставу госп. Антун Видаковић замјеник директора, гђа Диана Дудок начелница Сектора за правне послове и вођење људских ресурса, гђа Маја Пупачић начелница Сектора за катастарске програме и посебне регистре, госп. Антонио Шустић начелник Сектора за катастар некретнина и госп. Јосип Микшик прочелник Подручног уреда за катастар у Пожеги.

Директор Федералне геодетске управе госп. Жељко Обрадовић је поздравио све присутне и отворио састанак, а испред Управе су суђеловали и госп. Неџад Пашалић помоћник директора и руководилац Јединице за имплементацију Пројекта регистрације некретнина, гђа Слађана Лозанчић консултантица за земљишнокњижну администрацију у Јединици и госп. Мурис Ајановић Федерални инспектор за катастар.

На заједничком састанку су представљене активности и неке темељне значајке реализације Пројекта регистрације некретнина, након чега су присутни међусобно разговарали и размјењивали међусобна искустава како о реализацији наведеног пројекта, тако и о реализацији пројекта Уређена земља који се проводи у Републици Хрватској, а све у циљу проналажења законских рјешења за стварање могућности повећања динамике рада на предметима који се проводе у оквиру пројекта Уређена земља.

Natrag