ПОСЈЕТА ДРЖАВНОЈ ГЕОДЕТСКОЈ УПРАВИ РЕПУБЛИКЕ ХРВАТСКЕ - ФГУ

Новости преглед

ПОСЈЕТА ДРЖАВНОЈ ГЕОДЕТСКОЈ УПРАВИ РЕПУБЛИКЕ ХРВАТСКЕ

14.06.2019 09:52

На позив директора Државне геодетске управе Републике Хрватске госп. Дамира Шантека, представници Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове, директор госп. Жељко Обрадовић и помоћник директора за геоинформатику госп. Неџад Пашалић су посјетили Државну геодетску управу Републике Хрватске 13. јуна 2019. године.

Разлози посјете су упознавање са активностима и пројектима Државне геодетске управе, посебно са имплементацијом пројекта Дигиталног геодетског елебората. Представници Државне геодетске управе су презентовали гостима пројекте Државне геодетске управе и активности, а потом се отворила и квалитетна расправа гледе припреме и реализације система дигиталног геодетског елабората.

Представници Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове су на крају састанка упознали домаћине са главним пројектима и активностима сектора земљишне администрације у Федерацији БиХ, а директор ФГУ Жељко Обрадовић је позвао директора ДГУ Дамира Шантека и његове сараднике у посјету Федералној управи за геодетске и имовинско-правне послове.

Natrag