Посјета дјелатника Сектора за међународну сарадњу шведске геодетске управе – Лантматериета - ФГУ

Новости преглед

Посјета дјелатника Сектора за међународну сарадњу шведске геодетске управе – Лантматериета

21.10.2015 10:42

Дјелатници Сектора за међународну сарадње шведске геодетске управе – Лантматериета су 20. 10. 2015. године посјетили Федералну управу за геодетске и имовинско-правне послове како би се што боље упознали са активностима и радом Управе, али и како би разговарали о статусу имплементације текућих пројеката те о начинима унапрјеђења сарадње у будућности.

У делегацији Лантматериета су били:

1. Питер Вастром – директор Сектора

2. Стефан Свенсон

3. Лена Хоглунд

4. Хелена Бјорклунд.

Током састанка са члановима делегације присутнима се обратио директор Управе г. Жељко Обрадовић, који је гостима зажелио добродошлицу те одржао пригодну уводну презентацију. Запосленици Управе г. Денис Табучић и г. Мурис Ћеман су овом приликом присутне госте упознали са радом Управе на разним пољима дјеловања те детаљно презентовали Геопортал Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове. Састанку су присуствовали и сви чланови тимова за имплементацију ИМПУЛС и ЦИЛАП пројеката, као и запослени путем истих, а присутне је такође поздравила и директорица ЦИЛАП пројекта гђа Анђа Зимић. Дјелатници Лантматериета су изразили задовољство евидентним напретком који Федерална управа за геодетске и имовинско-правне послове постиже на свим пољима својега дјеловања.

У сљедећим данима дјелатници Сектора за међународну сарадњу шведске геодетске управе настављају свој боравак у Босни и Херцеговини, и то посјетом Републичкој геодетској управи за имовинско-правне послове Републике Српске.

Natrag