ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЦИЛАП ПРОЈЕКТА - ФГУ

Новости преглед

ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЦИЛАП ПРОЈЕКТА

08.12.2014 12:21

У Требињу је 4. 12. 2014. године одржана сједница Управног одбора ЦИЛАП пројекта. На сједници је презентован и усвојен Годишњи извјештај о напретку пројекта за 2014. годину, након чега је презентован и усвојен Годишњи радни и временски план пројекта за 2015. годину.

У наставку сједнице договорено је да се до средине 2015. године припреми пројектни документ за другу фазу пројекта (период 2016. – 2018. године).

Сједници су у име Амбасаде Краљевине Шведске у Босни и Херцеговини присуствовали савјетница за развојну сарадњу Марие Бергстром и локални менаџер портфеља Недим Буквић, у име Лантматериета (геодетска управа Краљевине Шведске) сједници је присуствовао замјеник генералног директора Андерс Лундкуист, а у име ЦИЛАП пројекта сједници су присуствовали директорица пројекта Анђа Зимић, те консултанти Шехо Зимић и Дејан Јеремић. У име Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС сједници су присуствовали директор Милош Комљеновић и савјетник директора Дарко Мишковић, док је у име Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове сједници присуствовао помоћник директора Неџад Пашалић.

Сви учесници су изразили задовољство досадашњом имплементацијом ЦИЛАП пројекта, те подржали даљњу имплементацију пројекта и наставак успјешне сарадње Краљевине Шведске и Босне и Херцеговине на унапрјеђењу земљишне администрације у Босни и Херцеговини.

Natrag