Одржана радионица у вези са стратегијама људских ресурса - ФГУ

Новости преглед

Одржана радионица у вези са стратегијама људских ресурса

23.11.2016 11:01

У Неуму је 22. и 23. 11. 2016. године одржана радионица у вези са стратегијама људских ресурса. Радионицу је водила стручњакиња у овој области из Шведске гђа Ана Хедлунд Бјорк.

Представници Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове, те Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС-а су први дан радионице представили своје нацрте стратегија људских ресурса, о којима је гђа Бјорк дала своје стручно мишљење и савјете за њихов завршетак.

Другог дана радионице представљени су оквири политике за запосленике, који су такође у фазама нацрта. Истом процедуром је закључено и њихово финализирање од стране представника ове компоненте.

На радионици се активно расправљало о наведеним документима, учесници су размијенили мишљења и заједно покушали пронаћи најбоља рјешења, а у томе је помогла гђа Бјорк отклонивши све нејасноће настале током израде докумената.

Циљ радионице је био поспјешити рад на првој компоненти пројекта ЦИЛАП и финализирати наведене документе, што ће се ускоро и остварити.

У име Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове радионици су присуствовали г. Елдин Ђонлагић, г. Горан Бркић, г. Денис Табучић, координатор пројекта ЦИЛАП, и гђа Нина Тавра.

Natrag