ОДРЖАНА РАДИОНИЦА У ОКВИРУ ПРВЕ КОМПОНЕНТЕ ЦИЛАП ПРОЈЕКТА „КОНФЛИКТ МЕНАЏМЕНТ И ДОБРА КОМУНИКАЦИЈА“ - ФГУ

Новости преглед

ОДРЖАНА РАДИОНИЦА У ОКВИРУ ПРВЕ КОМПОНЕНТЕ ЦИЛАП ПРОЈЕКТА „КОНФЛИКТ МЕНАЏМЕНТ И ДОБРА КОМУНИКАЦИЈА“

08.03.2018 14:57

У Мостару је у периоду од 5. до 7. марта 2018. године одржана радионица у оквиру прве компоненте ЦИЛАП пројекта на тему „Конфликт менаџмент и добра комуникација“. Радионица је организована у сарадњи са Центром за развој пословних система и едукацију, са дугогодишњим искуством у области оспособљавања и едукације „Интерqуалитy д.о.о.“ Сарајево.

На радионици су учествовали руководиоци радних група и учесници пројеката који се проводе у Федералној управи за геодетске и имовинско-правне послове ФБиХ и Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске. Циљ одржане радионице био је спознати методе за смањивање броја неспоразума и конфликтних ситуација.

Кроз мноштво предавања, дискусије, демонстрације и симулације, али и међусобну размјену искустава, учесници су се упознали са узроцима конфликата те корацима за њихово конструктивно рјешавање. Корисно је било и предавање гледе вјештина преговарања и успјешног комуницирања те правила лијепог пословног понашања који омогућавају сваком запосленику да лакше, сигурније и са више самопоуздања обављају задане послове.

Кроз дводневну радионицу учесници су добили одговоре на бројна питања која се односе на уређивање и успостављање хармоничних пословних односа, ефикаснијег обављања послова и бољег презентирања резултата рада.

Natrag