ОДРЖАНА РАДИОНИЦА НА ТЕМУ “КОНФЛИКТ МЕНАЏЕМЕНТ” У ОКВИРУ 1. КОМПОНЕНТЕ ЦИЛАП ПРОЈЕКТА - ФГУ

Новости преглед

ОДРЖАНА РАДИОНИЦА НА ТЕМУ “КОНФЛИКТ МЕНАЏЕМЕНТ” У ОКВИРУ 1. КОМПОНЕНТЕ ЦИЛАП ПРОЈЕКТА

28.09.2017 14:39

Заједничка радионица у оквиру компоненте 1 ЦИЛАП пројекта: Подршка јачању институција земљишне администрације, развој људских ресурса, релевантног правног оквира и управљање пројектом, одржана је у Хутовом блату, Чапљина, у периоду од 27. до 28. септембра 2017. године.

Циљ одржавања радионице био је едуковати и упознати руководство обје управе, Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС, са проблематиком “конфликт менаџмента”. Радионицу су водили консултанти ЦИЛАП пројекта, стручњаци Центра за развој пословних система и едукације “ИНТЕРКУАЛИТИ”.

Током радионице разматрани су сви аспекти управљања конфликтима, узроци њихове појаве, начини њихова рјешавања те аспекти успјешне пословне комуникације, пословне културе и рада са сарадницима. Презентацију на тему употребе мобилних технологија у свакодневним пословним процесима је одржао г. Саша Лукић – девелопер апликација у Лантматериету, геодетској управи Краљевине Шведске.

У име Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове на радионици су учествовали директор Управе г. Жељко Обрадовић, гђа Јасминка Суша, секретарица Управе, помоћници директора гђа Антонија Сикимић, г. Горан Бркић, г. Елдин Ђонлагић, те г. Денис Табучић, запосленик Сектора за геоинформатику и координатор ЦИЛАП пројекта за ФБиХ.

Natrag