ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗАЈЕДНИЧКОГ ИНФОРМАЦИОНОГ СИСТЕМА ЗЕМЉИШНЕ КЊИГЕ И КАТАСТРА РЕПУБЛИКЕ ХРВАТСКЕ - ФГУ

Новости преглед

ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗАЈЕДНИЧКОГ ИНФОРМАЦИОНОГ СИСТЕМА ЗЕМЉИШНЕ КЊИГЕ И КАТАСТРА РЕПУБЛИКЕ ХРВАТСКЕ

13.02.2020 18:18

Састанак поводом презентације Заједничког информационог система земљишне књиге и катастра Републике Хрватске је одржан у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове 12. фебруара 2020. године. Презентацију је одржао госп. Илија Цаћић, представник фирме Еррицсон д.о.о. Никола Тесла из Загреба.

Госп. Жељко Обрадовић, директор Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове је отворио састанак и зажелио добродошлицу представницима фирме Еррицсон д.о.о. Никола Тесла те истакнуо изврсну сарадњу двају управа, Државне управе за геодетске послове РХ и Федералне управе.

Током састанка су представљене и остали елементи информационог система који укључују дигитални потпис/печат, као и е- услуге сектора земљишне администрације које се пружају унутар Државне управе за геодетске послове РХ.

Презентација Заједничког информационог система земљишне књиге и катастра Републике Хрватске је веома корисна за Федералну управу узимајући у обзир усвојену ИКТ Стратегију 2019.-2029. подржану од стране Владе Федерације БиХ.

Natrag