ОДРЖАН ЗАВРШНИ САСТАНАК СА ЧЛАНОВИМА МИСИЈЕ СВЈЕТСКЕ БАНКЕ И ДОНАТОРСКИ САСТАНАК - ФГУ

Новости преглед

ОДРЖАН ЗАВРШНИ САСТАНАК СА ЧЛАНОВИМА МИСИЈЕ СВЈЕТСКЕ БАНКЕ И ДОНАТОРСКИ САСТАНАК

29.10.2019 09:32

Завршни састанак са члановима мисије Свјетске Банке је одржан 28. октобра 2019. године у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове. Учествовали су чланови мисије на челу са госп. Цамиллеом Боургуигноном, чланови Федералне управе на челу са директором, госп. Жељком Обрадовићем те чланови Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске.

На завршном састанку текуће мисије је констатовано да је комплетирана документација за преговоре о додатном финансирању и да је до краја године реално очекивати покретање преговора о наставку пројекта. Закључено је и да би нова фаза пројекта требала ефективно започети средином наредне године.

Са завршетком састанка је одржан и донаторски састанак на којем су такође учествовали чланови мисије Свјетске Банке, чланови ентитетских геодетских управа те представници донаторских пројеката; гђа Анђа Зимић, равнатељица ЦИЛАП пројекта, госп. Денис Табучић, координатор пројекта за Федерацију БиХ, те представница ГИЗ-а, гђа Гоелема Маргреет.

Представници донаторских пројеката су укратко представили активности пројеката те истакли добру сарадњу са управама, а наглашен је и значај наставка донаторске сарадње.

Natrag