ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ОПЋИНЕ КИСЕЉАК - ФГУ

Новости преглед

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ОПЋИНЕ КИСЕЉАК

14.01.2021 11:25

У просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове је 13.1.2021. године одржан састанак на којем су учествовали директор Управе госп. Жељко Обрадовић са сарадницима те начелник опћине Кисељак госп. Младен Мишурић- Рамљак са сарадницима, упосленицима Опћинске Службе за имовинско-правне, геодетске послове и катастар некретнина.

На састанку се разговарало о тренутном стању службе за имовинско-правне, геодетске послове и катастар некретнина опћине Кисељак те пројектима које имплементира Федерална управа. Једна од приоритетних активности у текућој години је засигурно излагање података катастра некретнина на јавни увид и стављање у службену упорабу. Такођер је било говора о активностима унутар ЦИЛАП пројекта; адресном регистру, регистру цијена некретнина те дигиталном архиву, као и договора за имплементацију будућих пројеката као што је катастар комуналних уређаја.

При завршетку састанка је изражено задовољство досадашњом сарадњом с обе стране а договорене су и смјернице за имплементацију пројеката и активности у текућој години.

Natrag