ОДРЖАН САСТАНАК ДИРЕКТОРА ЕНТИТЕТСКИХ УПРАВА ЗА ГЕОДЕТСКЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ - ФГУ

Новости преглед

ОДРЖАН САСТАНАК ДИРЕКТОРА ЕНТИТЕТСКИХ УПРАВА ЗА ГЕОДЕТСКЕ И ИМОВИНСКО-ПРАВНЕ ПОСЛОВЕ

12.11.2021 13:49

У просторијама Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске је 12.11.2021. године одржан састанак на којем су учествовали директорица Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове гђа Босиљка Предраговић са сарадницима и директор Федералне управе за геодетске имовинско-правне послове госп. Жељко Обрадовић.

Састанак је одржан са циљем сагледавања тренутних и планирања будућих заједничких активности и пројеката. Најважније је споменути Пројекат регистрације некретнина- додатно финансирање који се финансира кредитним средствима Свјетске Банке. Разговарало се и о другим донаторским пројектима те о припреми за састанак са представницима Лантмäтериета и СИДА-е који ће се одржати 16. и 17.11.2021. у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове током којег ће се разматрати наставак донаторске потпоре сектору земљишне администрације Босне и Херцеговине.

Изражено је задовољство досадашњом сарадњом с обје стране а договорене су и смјернице за имплементацију пројеката и сарадњу у наредном периоду.

Natrag