Održana prezentacija "Projekta registracije nekretnina" - ФГУ

Новости преглед

Održana prezentacija "Projekta registracije nekretnina"

24.05.2016 10:48

У Лукавцу, у хотелу „Сенад од Босне“, у периоду од 19. до 20. маја 2016. године одржана је презентација Пројекта регистрације некретнина. Први дан презентације је био намијењена јавним правобраниоцима и службеницима из општинских служби за геодетске послове, имовинскоправне послове, просторно уређење и грађење из свих општина Тузланског и Посавског кантона, док је други дан презентације био намијењен представницима порезних канцеларија и испостава, кантоналних министарстава, нотарима и адвокатима с подручја Тузланског и Посавског кантона.

Презентацију је отворио г. Неџад Пашалић, руководилац Јединице за имплементацију Пројекта регистрације некретнина, представивши присутнима активности Пројекта, по његовим компонентама, а у наставку присутнима су се обратили г. Иван Леско и г. Мурис Ајановић, консултанти за катастар, гђица Слађана Катић, консултантица за земљишну администрацију, гђа Дијана Бркић, руководитељица Земљишнокњижне канцеларије Општинског суда у Тешњу, те г. Дино Аличић, руководилац Земљишнокњижне канцеларије Општинског суда у Завидовићима, сватко са аспекта свог подручја активности у Пројекту.

Циљ презентације је био да се широј групи учесника, представницима општинских органа, порезних канцеларије, нотарима, адвокатима и другима представе активности Пројекта, као и кључна питања која се односе на њихово подручје дјеловања, у сврху активног учествовања у имплементацији Пројекта регистрације некретнина.

Natrag