Održana druga prezentacija "Projekta registracije nekretnina" - ФГУ

Новости преглед

Održana druga prezentacija "Projekta registracije nekretnina"

03.06.2016 11:18

У хотелу „Парк“ у Бихаћу одржана је дводневна презентација „Пројекта регистрације некретнина“. Првог дана, 31.5.2016. године, презентацији су присуствовали јавни правобраниоци и службеници из општинских служби за геодетске послове, имовинскоправне послове, просторно уређење и грађење из свих општина Унско-санског кантона. Други дан презентације, 1.6.2016. године, био је намијењен представницима пореских канцеларија и испостава, кантоналних министарстава, нотарима и адвокатима са подручја Унско-санског кантона.

Презентацију је отворио госп. Неџад Пашалић, руководилац Јединице за имплементацију Пројекта регистрације некретнина, које је присутнима представио активности Пројекта, по његовим компонентама. Присутнима су такође говорили госп. Мурис Ајановић, консултант за катастар, гђица Слађана Катић, консултанткињаа за земљишну администрацију, и госп. Дино Аличић, руководилац Земљишнокњижне канцеларије Општинског суда у Завидовићима, свако са аспекта свог подручја активности у Пројекту.

Циљ презентације је био да се широј групи учесника, представницима општинских органа, пореских канцеларија, нотарима, адвокатима и другима представе активности Пројекта, као и кључна питања која се односе на њихово подручје дјеловања, у сврху активног учествовања у имплементацији Пројекта регистрације некретнина.

Natrag