Наџорна мисија Свјетске банке - ФГУ

Новости преглед

Наџорна мисија Свјетске банке

14.05.2019 11:26

Наџорна мисија Свјетске банке је у посјету Босни и Херцеговини, у оквиру којег у Федерацији Босне и Херцеговине борави у раздобљу од 13. до 15. маја 2019. године. Наџорну мисију Свјетске банке на челу с госп. Цамиллеом Боургуигноном је у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове дочекао директор Федералне управе за геодетске и имовинско правне послове госп. Жељко Обрадовић и руководилац Јединице за проведбу Пројекта регистрације некретнина у Федерацији БиХ госп. Неџад Пашалић.

Сврха мисије је унаприједити припрему документа о додатном финансирању и разговори о наставку пројектних активности које ће укључивати период додатног финансирања. Разговарало се о пројектном документу, резултатима, стратегији јавних набавки и плану набавки, нацрту правног споразума те о нацрту плана повлачења и трошења средстава односно финансијских токова.

Чланови мисије ће одржати састанке са представницима Федералне управе за геодетске и имовинско- правне послове, представницима Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС-е, представницима Министарства финансија и трезора Босне и Херцеговине, представницима Федералног Мнистарства финансија и представницима Министарства финансија Републике Српске.

Natrag