НАЏОРНА МИСИЈА СВЈЕТСКЕ БАНКЕ - ФГУ

Новости преглед

НАЏОРНА МИСИЈА СВЈЕТСКЕ БАНКЕ

25.10.2019 21:33

Наџорна мисија Свјетске Банке је у посјету Босни и Херцеговини 21.-28. октобра 2019. године, а сврха мисије је унаприједити припрему документа о додатном финансирају и подржати имплементацију Пројекта регистрације некретнина. Чланове мисије Свјетске Банке на челу са госп. Цамиллеом Боургуигноном је у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне дочекао директор госп. Жељко Обрадовић и руководилац Јединице за проведбу Пројекта регистрације некретнина Федерације БиХ госп. Неџад Пашалић са сарадницима.

Разговарало се о имплементираним активностима и испуњеним обавезама у оквиру текућег пројекта током одржаних састанака са ђелатницима Јединице за имплементацију РЕРП пројекта, као и о активностима и опсегу задатака у склопу додатног финанцирања.

Чланови мисије ће одржати састанке са представницима Федералне управе за геодетске и имовинско- правне послове, представницима Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС-е, представницима Министарства финансија и трезора Босне и Херцеговине, представницима Федералног Министарства финансија и представницима Министарства финансија Републике Српске.

Natrag