НАЏОРНА МИСИЈА СВЈЕТСКЕ БАНКЕ - ФГУ

Новости преглед

НАЏОРНА МИСИЈА СВЈЕТСКЕ БАНКЕ

12.09.2019 15:44

Наџорна мисија Свјетске Банке је у посјету Босни и Херцеговини 12.-13. септембра 2019. године, а сврха мисије је унаприједити припрему документа о додатном финансирају (Аддитионал Финанцинг Доцумент). Чланове мисије Свјетске Банке на челу са госп. Цамиллеом Боургуигноном је у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне дочекао директор, госп. Жељко Обрадовић и руководилац Јединице за проведбу Пројекта регистрације некретнина ФБиХ, госп. Неџад Пашалић.

На састанку се разговарало о опсегу посла у склопу додатног финансирања, о продуљењу рока за затварање РЕРП пројекта предложеном од стране Министарства финансија и трезора 9. јула 2019. и о временском оквиру за процјену и преговоре о додатном финансирању.

Чланови мисије ће одржати састанке са представницима Федералне управе за геодетске и имовинско- правне послове, представницима Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове РС-е, представницима Министарства финансија и трезора Босне и Херцеговине, представницима Федералног Министарства финансија и представницима Министарства финансија Републике Српске.

Natrag