Нацрт закона о грађевинском земљишту у Федерацији БиХ, Позив на учествовање у јавној расправи - ФГУ

Новости преглед

Нацрт закона о грађевинском земљишту у Федерацији БиХ, Позив на учествовање у јавној расправи

09.10.2020 13:18

Савез опћина и градова Федерације БиХ организује више сесија на којима ће се расправљати о Нацрту закона о грађевинском земљишту у Федерацији БиХ, што ова Управа као обрађивач изравно подупире и сматра врло важним доприносом широј јавној расправи као саставном дијелу у процесу припреме приједлога тога Закона.

Трећа сесија одржат ће се у Бихаћу, дана 14.10.2020. године (сриједа) са почетком у 12,00 сати, у Градској вијећници Града Бихаћа, ул.Босанска бр.4., свакако уз поштивање свих епидемиолошких мјера и препорука.

Учесници расправе бити ће представници опћина и градова са простора два кантона, чланови Савеза опћина и градова Федерације БиХ, али као обрађивач законског Нацрта, имајући у виду предмет регулације и надлежности кантона у области просторног уређења и градње, цијенимо да би представници надлежних кантоналних органа расправу умногоме обогатили, с чиме се Савез опћина и градова Федерације БиХ у потпуности сложио.

Стога Вас позивамо да на сесију која ће се у наведеном термину одржати у Бихаћу пошаљете до три представника вашег кантона, који имају компетенције у области некретнина опћенито, а посебно у подручју грађевинског земљишта и просторног уређења.

Напомињемо да текст Нацрта закона о грађевинском земљишту у Федерацији БиХ са објавом о јавној расправи можете пронаћи на њеб-страници наше Управе, њњњ.фгу.цом.ба

Унапријед захваљујемо на вашем одазиву и активном учествовању у јавној расправи.  

Natrag