Најава наџорне мисије Свјетске Банке - ФГУ

Новости преглед

Најава наџорне мисије Свјетске Банке

07.10.2020 13:07

Пројектни тим Свјетске Банке ће у оквиру редовне наџорне мисије одржати састанке са представницима институција земљишне администрације Босне и Херцеговине у периоду од 6.-15.10.2020. године а све у сврху процјене напретка реализације Пројекта регистрације некретнина. Услијед пандемије Цовид-19 обољења и сталних ограничења путовања и континуираних мјера социјалне дистанце састанци ће бити одржани путем онлине платформи за комуникацију.

Представници Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове и Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове Републике Српске ће представити досадашње активности имплементиране у оквиру текућег пројекта а разговарати ће се и о утицају пандемије Цовид-19 на проведбу пројектних активности.

Током наџорне мисије ће бити представљене активности и опсег задатака у склопу новог пројектног периода за које је осигурано додатно финансирање, а за који се очекује ефективност и почетак имплементације након спровођења домаћих процедура одобравања од стране надлежних институција.

Natrag