КОНФЕРЕНЦИЈА „3. ДАНИ ИНФРАСТРУКТУРЕ ПРОСТОРНИХ ПОДАТАКА ФЕДЕРАЦИЈЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ“ - ПРВА ОБАВИЈЕСT - ФГУ

Новости преглед

КОНФЕРЕНЦИЈА „3. ДАНИ ИНФРАСТРУКТУРЕ ПРОСТОРНИХ ПОДАТАКА ФЕДЕРАЦИЈЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ“ - ПРВА ОБАВИЈЕСT

17.10.2022 18:28

Федерална управа за геодетске и имовинско – правне послове као координационо тијело Инфраструктуре просторних података у Федерацији БиХ организује конференцију "3. Дани Инфраструктуре просторних података Федерације Босне и Херцеговине " у Неуму, хотел Мареа од 17. до 18.11.2022. године.

Конференција је прилика за окупљање свих значајних учесника у подручју инфраструктуре просторних података те упориште за разговор, размјену мишљења и искустава као и преглед тренутног напретка на овом пољу.

Детаљне информације о конференцији (Програм, позвана предавања и предавачи) ће бити објављене у другој обавијести средином 11. мјесеца 2022. године, а планирана су предавања и презентације угледних стручњака из Шведске, Низоземске, као и из региона и Босне и Херцеговине.

Учествовање на конференцији се не наплаћује (нема котизације) а обзиром на ограничен број мјеста за учествовање, могућност пријаве ће бити до попуњења слободних мјеста.

Федерална управа за геодетске и имовинско – правне послове позива све заинтересоване учеснике да своје пријаве на конференцију изврше до 09.11.2022. године путем обрасца за ПРИЈАВУ.

Natrag