Годишња скупштина ЕуроГеограпхицса 2021. године у Сарајеву - ФГУ

Новости преглед

Годишња скупштина ЕуроГеограпхицса 2021. године у Сарајеву

19.06.2020 09:37

Након заједничких преговора чланова Управног одбора Еурогеограпхицса и чланова Федералне управе за геодетске и имовинско - правне послове на челу са директором госп. Жељком Обрадовићем, усаглашена је измјена термина одржавања овогодишње Опће скупштине ЕуроГеограпхицса– европске асоцијације агенција надлежних за картографију, катастар и регистрацију некретнина.

Наиме, одржавање овогодишње скупштине било је планирано у Сарајеву 4.-6. октобра 2020. али је одгођено за период 16.-18. маја 2021. године, у складу са новонасталом ситуацијом изазваном пандемијом Цовид-19 вируса те рестрикција везаних уз путовања и наставка одржавања социјалне дистанце.

Узимајући у обзир да је годишња скупштина ЕуроГеограпхицса важан догађај који окупља руководство свих надлежних европских картографских и катастарских агенција, те представнике других европских организација значајних на пољу управљања геоинформацијама, сматрамо прикладним обавијестити јавност о новом термину одржавања скупштине важне за промоцију активности земљишне администрације у Федерацији БиХ али и Босне и Херцеговине и њезиних вриједности.

Natrag