ЕВАЛУАЦИЈА ИЗЛАЗНЕ ФАЗЕ ЦИЛАП ПРОЈЕКТА - ФГУ

Новости преглед

ЕВАЛУАЦИЈА ИЗЛАЗНЕ ФАЗЕ ЦИЛАП ПРОЈЕКТА

09.05.2019 19:38

У просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове је одржан састанак са циљем евалуације наставка ЦИЛАП пројекта кроз излазну фазу. На састанку су испред Управе суђеловали директор госп. Жељко Обрадовић, стручни савјетник за геоинформатику и координатор ЦИЛАП пројекта госп. Денис Табучић, испред ЦИЛАП пројекта директорица гђа Анђа Зимић и госп. Дејан Јеремић те госп. Мyкхаило Цхеремсхyнскyи, ангажовани консултант СИДА-е.

Госп. Мyкхаило Цхеремсхyнскyи је у периоду од 6.-9. маја 2019. извршио евалуацију предложених активности за наставак пројекта кроз излазну фазу а све у складу са налазима прошлогодишње евалуације, за потребе доношења одлуке од стране СИДА-е у Босни и Херцеговини и одобрења наставка ЦИЛАП пројекта кроз излазну фазу.

Разговарао је са представницима свих компоненти пројекта гђе су му детаљно представљене планиране активности. Прикупљене информације је заједно са својим извјештајем представио и директору госп. Жељку Обрадовићу те је закључено да је потребно наставити са донаторском подршком кроз излазну фазу ЦИЛАП пројекта.

Natrag