Sastanak Upravnog odbora IMPULS projekta - FGU

Novosti pregled

Sastanak Upravnog odbora IMPULS projekta

13.12.2016 15:47

U Zagrebu je 13. 12. 2016. godine održan sastanak Upravnog odbora IMPULS projekta.

Na sastanku je razmatran nacrt Polugodišnjeg izvješća realizacije IMPULS projekta te se diskutiralo o akcijskim planovima katastarskih i kartografskih agencija država Zapadnog Balkana do kraja trajanja projekta, tj. do kraja 2018. godine. Nakon diskusije pristupilo se izradi radnog plana IMPULS projekta za prvi kvartal 2017. godine. Također je razmatran proračun IMPULS projekta do kraja 2018. godine.

Na kraju sastanka je bilo govora o načinu suradnje nakon završetka IMPULS projekta. Drugim riječima, razgovaralo se o planiranju sljedećeg projekta koji će se nastaviti na osnovi analize dobivenih rezultata IMPULS projekta.

Također je održan i sastanak u vezi s trenutačnim statusom ELF projekta i budućim aktivnostima, te iskustvima u provedbi ELF projekta. Navedene teme su prezentirane predstavnicima agencija država Zapadnog Balkana. Nakon ovih prezentacija nazočni predstavnici katastarskih i kartografskih agencija regije imali su priliku komentirati i zatražiti odgovore na određene nejasnoće u vezi s izazovima koji su prisutni tijekom realizacije ELF projekta.

Sastancima su u ime Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Federacije Bosne i Hercegovine prisustvovali ravnatelj gosp. Željko Obradović te nacionalna koordinatorica IMPULS projekta doc. dr. Slobodanka Ključanin.

Natrag