SASTANAK PREDSTAVNIKA FGU I OPĆINE KLADANJ - FGU

Novosti pregled

SASTANAK PREDSTAVNIKA FGU I OPĆINE KLADANJ

06.04.2022 15:14

Sastanak predstavnika Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove na čelu sa ravnateljem gosp. Željkom Obradovićem i predstavnika općine Kladanj na čelu sa načelnikom općine Kladanj gosp. Jusufom Čavkunovićem je održan u prostorijama Uprave 6. travnja 2022. godine.

Tema sastanka je bila suradnja u pripremi i realizaciji projekata i aktivnosti sektora zemljišne administracije općine Kladanj. Ravnatelj Obradović je zajedno sa suradnicima predstavio projekte i aktivnosti sektora zemljišne administracije koji se trenutno realiziraju i koji se planiraju realizirati na teritoriju Federacije BiH.

Općina Kladanj je korisnik projekta „Registracija nekretnina“, ali samo u dijelu potpore opremanja općinskog ureda za geodetske i imovinsko-pravne poslove no prioritet općine je nastavak izlaganja podataka izmjere i katastarskog klasiranja a doneseni su i zaključci uz jasne obveze općinskih struktura i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove. Istaknuta je i potreba za završetkom uspostave adresnog registra u općini Kladanj u čemu će Uprava dati svoju potporu.

Na kraju sastanka je izraženo zadovoljstvo suradnjom općine Kladanj i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i izražena nada da će se dogovorene aktivnosti i realizirati na obostrano zadovoljstvo.

Natrag