Redovni godišnji sastanak rukovodstva i vođa komponenti CILAP projekta - FGU

Novosti pregled

Redovni godišnji sastanak rukovodstva i vođa komponenti CILAP projekta

21.11.2018 19:23

U Tesliću je 19. i 20. studenog 2018. godine održan redovni godišnji sastanak rukovodstva CILAP projekta i vođa komponenti – Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS-a.

 

Sastanak je vodila gđa Andja Zimić, ravnateljica CILAP projekta. U uvodnom obraćanju su ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, gosp. Željko Obradović i ravnateljica Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS gđa Bosiljka Predragović pozdravili prisutne i istakli važnost CILAP projektate izrazili zadovoljstvo dosad ostvarenim rezultatima.

Prvi dan su od strane vođa 3 komponente CILAP projekta predstavljeni dosadašnji rezultati i indikatori za 2018. godinu te planovi i indikatori za narednu 2019. godinu. Tijekom drugog dana sastanka su predstavljene sljedeće tri komponente projekta nakon čega je ostavljeno dodatno vrijeme za diskusiju oko indikatora koje je neophodno prilagoditi u skladu sa postignutim rezultatima, a po uputama tima za evaluaciju koja je izvršena u tekućoj godini.

Natrag