Redoviti godišnji sastanak CILAP projekta - FGU

Novosti pregled

Redoviti godišnji sastanak CILAP projekta

27.10.2014 15:21

Redoviti godišnji sastanak rukovodstva CILAP projekta i rukovoditelja radnih skupina održan je na Vlašiću od 21. do 22. 10. 2014. godine. Svrha sastanka je bila priprema za radni i vremenski plan za 2015. godinu, sukladno zahtjevima rukovoditelja komponenti, radnih skupina i koordinatora CILAP projekta iskazanim na radionici.
Rukovoditelji radnih skupina svake komponente ispred Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (FGU) i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS (RGU RS) su prvog dana sastanka predstavili aktivnosti i ostvarene rezultate u okviru projekta.
U popodnevnoj sesiji vođena je diskusija o planovima i potrebama FGU i RGU RS za potporom u okviru projekta. Nakon toga rukovoditelji radnih skupina su u individualnom radu u okviru svojih komponenti usuglasili zajedničke i posebne aktivnosti koje su nužne za unapređenje rada obiju uprava.
Svi sudionici su istaknuli izuzetno značajne rezultate ostvarene tijekom nepunih dviju godina provedbe projekta. Također, gđa Anđa Zimić, ravnateljica CILAP projekta, je izrazila veliko zadovoljstvo suradnjom s geodetskim upravama, ravnateljima uprava, koordinatorima i radnim timovima komponenti projekta te istaknula izuzetnu posvećenost uprava na postizanju odličnih rezultata u okviru projekta.
Sastanak je bio izuzetno uspješan i postignuti dogovori će omogućiti planiranje aktivnosti na projektu za 2015. godinu, sukladno stvarnim potrebama geodetskih uprava. Na osnovi zajedničkog dogovora uradit će se radni i vremenski plan za 2015. godinu, koji će biti predstavljen na sastanku Upravnog odbora CILAP projekta u Trebinju 4. prosinca 2014. godine.

Natrag