Primopredaja geodetske opreme - FGU

Novosti pregled

Primopredaja geodetske opreme

03.03.2016 11:00

Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove je u okviru realizacije Projekta registracije nekretnina, koji se provodi putem kreditnih sredstava Svjetske banke, te putem sufinanciranja u suradnji s lokalnim jedinicama samouprave i tijelima uprave drugih razina, izvršila nabavu geodetske opreme namijenjene za unaprjeđenje rada službi nadležnih za poslove održavanja premjera i katastra nekretnina.

Primopredaja opreme nabavljene putem navedenih aktivnosti je izvršena u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove 2. 3. 2016. godine, a tom je prilikom ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove gosp. Željko Obradović sve prisutne predstavnike općinskih službi u svom pozdravnom govoru upoznao s trenutačnim aktivnostima i projektima koje realizira Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Predstavnici općina koje su obuhvaćene ovom nabavom su istaknuli zahvalnost i potporu budućim projektima ovog tipa. Također, osigurana je i tehnička potpora u razdoblju od jedne godine. Dobavljač opreme „GeoWILD“ d.o.o. Sarajevo će prema potpisanom ugovoru biti dostupan za pružanje dodatne pomoći i održavanje obuka za rad na spomenutom instrumentariju.

Općine za koje su ovom prilikom nabavljene totalne stanice su:

  1. Banovići
  2. Livno
  3. Olovo
  4. Gradačac.

Natrag