PREZENTACIJA PROJEKTA REGISTRACIJE NEKRETNINA U DOBOJU - FGU

Novosti pregled

PREZENTACIJA PROJEKTA REGISTRACIJE NEKRETNINA U DOBOJU

04.06.2018 09:48

Članovi tima Jedinice za implementaciju Projekta registracije nekretnina Federacije Bosne i Hercegovine gosp. Nedžad Pašalić, rukovodilac Jedinice za implementaciju projekta, gosp. Muris Ajanović, konsultant za katastar i gđa. Slađana Lozančić, konsultant za zemljišnoknjižnu administraciju su sudjelovali na sastanku na temu: „Projekt registracije nekretnina na području Federacije BiH“ u Doboju 31. svibnja 2018. godine.

Sastanak je bio organiziran od strane Saveza udruženja izbjeglih, raseljenih i povratnika Republike Srpske u suradnji sa Misijom OSCE-a ( Ured Banja Luka) i Regionalnim udruženjem izbjeglih i raseljenih osoba Doboj.

Tijekom održanog sastanka članovi Jedinice za implementaciju Projekta registracije nekretnina su prisutnim predstavnicima raznih udruženja raseljenih osoba u Republici Srpskoj prezentirali aktivnosti Projekta registracije nekretnina, te procedure sistematskog usuglašavanja podataka o nekretninama između katastra i zemljišne knjige. Predstavnici udruženja će informacije prenijeti i drugim članovima, a istovremeno im ukazati na potrebu uključenja i sudjelovanja u postupku sistematskog usuglašavanja ukoliko je njihova nekretnina obuhvaćena ovim postupkom.

 

Natrag