Posjet Projektnog tima Svjetske banke - FGU

Novosti pregled

Posjet Projektnog tima Svjetske banke

18.05.2014 15:19

U svrhu procjene napretka realizacije Projekta registracije nekretnina u BiH Projektni tim Svjetske banke je u razdoblju od 12. do 16. svibnja 2014. godine posjetio Bosnu i Hercegovinu. Tim Svjetske banke je predvodio vođa tima g. Mika Petteri Törhönen, a u timu su bili i stručnjaci za pravni, katastarski i socijalni aspekt Projekta, te stručnjaci za nabave i financije.

Tijekom ove misije u Federaciji BiH predstavnici Svjetske banke su se susreli s g. Željkom Obradovićem, ravnateljem Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, g. Nedžadom Pašalićem, rukovoditeljem Jedinice za provedbu Projekta, članovima Jedinice, te predstavnicima Federalnog ministarstva pravde i Federalnog ministarstva financija.

Cilj misije je bio da se izvrši pregled aktivnosti Projekta registracije nekretnina u početnom razdoblju, te razmotri do sada ostvareni napredak. Projektni tim Svjetske banke je izrazio izuzetno zadovoljstvo napretkom Projekta u Federaciji BiH i suradnjom s Jedinicom za provedbu Projekta.
Dogovoreno je da će sljedeća sveobuhvatna misija tima Svjetske banke biti početkom listopada 2014. godine.

Natrag