Posjet obnovljenom zemljišnoknjižnom uredu u Mostaru - FGU

Novosti pregled

Posjet obnovljenom zemljišnoknjižnom uredu u Mostaru

07.05.2022 18:45

Izaslanstva Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, Grada Mostara i Županijskog ministarstva pravde su posjetila obnovljene prostorije zemljišnoknjižnog ureda Općinskog suda u Mostaru 6.5.2022. godine.

Prostorije su prethodno obnovljene i opremljene namještajem u okviru Projekta registracije nekretnina koji se na prostoru Federacije BiH provodi uz pomoć kreditnih sredstava Svjetske Banke. U okviru ukupnih aktivnosti Projekta registracije nekretnina je renovirano i opremljeno 29 zemljišnoknjižnih i katastarskih ureda sukladno najvišim standardima čime je značajno poboljšan kvalitet usluga koje se pružaju korisnicima, unaprijeđeno radno okruženje i organizacija posla.

Predstavnici Općinskog suda u Mostaru su zajedno sa rukovoditeljem zemljišnoknjižnog ureda izrazili zahvalnost i zadovoljstvo na potpori radu koju je Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove osigurala iz projektnih sredstava. U izjavama su im se pridružili i predstavnici jedinice lokalne samouprave, gradonačelnik grada Mostara gosp. Mario Kordić, predsjedavajući Gradskog vijeća gosp. Salem Marić, Županijski ministar pravde gosp. Suad Balić, te sutkinja Elma Brčić Rožajac.

Izaslanstvo Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove je ovom prigodom predvodio ravnatelj gosp. Željko Obradović.

Natrag