ODRŽANA PREZENTACIJA ZAJEDNIČKOG INFORMACIJSKOG SUSTAVA ZEMLJIŠNE KNJIGE I KATASTRA REPUBLIKE HRVATSKE - FGU

Novosti pregled

ODRŽANA PREZENTACIJA ZAJEDNIČKOG INFORMACIJSKOG SUSTAVA ZEMLJIŠNE KNJIGE I KATASTRA REPUBLIKE HRVATSKE

13.02.2020 18:17

Sastanak povodom prezentacije Zajedničkog informacijskog sustava zemljišne knjige i katastra Republike Hrvatske je održan u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove 12. veljače 2020. godine. Prezentaciju je održao gosp. Ilija Caćić, predstavnik firme Erricson d.o.o. Nikola Tesla iz Zagreba.

Gosp. Željko Obradović, ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove je otvorio sastanak i zaželio dobrodošlicu predstavnicima firme Erricson d.o.o. Nikola Tesla te istakao izvrsnu suradnju dvaju uprava, Državne uprave za geodetske poslove RH i Federalne uprave.

Tijekom sastanka su predstavljene i ostali elementi informacijskog sustava koji uključuju digitalni potpis/pečat, kao i e- usluge sektora zemljišne administracije koje se pružaju unutar Državne uprave za geodetske poslove RH.

Prezentacija Zajedničkog informacijskog sustava zemljišne knjige i katastra Republike Hrvatske je veoma korisna za Federalnu upravu uzimajući u obzir usvojenu IKT Strategiju 2019.-2029. podržanu od strane Vlade Federacije BiH.

Natrag