Održana prezentacija "Projekta registracije nekretnina" - FGU

Novosti pregled

Održana prezentacija "Projekta registracije nekretnina"

24.05.2016 10:47

U Lukavcu, u hotelu „Senad od Bosne“, u razdoblju od 19. do 20. svibnja 2016. godine održana je prezentacija Projekta registracije nekretnina. Prvi dan prezentacije je bio namijenjena javnim pravobraniteljima i službenicima iz općinskih službi za geodetske poslove, imovinskopravne poslove, prostorno uređenje i građenje iz svih općina Tuzlanskog i Posavskog kantona, dok je drugi dan prezentacije bio namijenjen predstavnicima poreznih ureda i ispostava, kantonalnih ministarstava, notarima i odvjetnicima s područja Tuzlanskog i Posavskog kantona.

Prezentaciju je otvorio gosp. Nedžad Pašalić, rukovoditelj Jedinice za provedbu Projekta registracije nekretnina, predstavivši prisutnima aktivnosti Projekta, po njegovim komponentama, a u nastavku prisutnima su se obratili gosp. Ivan Lesko i gosp. Muris Ajanović, konzultanti za katastar, gđica Slađana Katić, konzultantica za zemljišnu administraciju, gđa Dijana Brkić, rukovoditeljica Zemljišnoknjižnog ureda Općinskog suda u Tešnju, te gosp. Dino Aličić, rukovoditelj Zemljišnoknjižnog ureda Općinskog suda u Zavidovićima, svatko s aspekta svog područja aktivnosti u Projektu.

Cilj prezentacije je bio da se široj skupini sudionika, predstavnicima općinskih tijela, poreznih ureda, notarima, odvjetnicima i drugima predstave aktivnosti Projekta, kao i ključna pitanja koja se odnose na njihovo područje djelovanja, u svrhu aktivnog sudjelovanja u provedbi Projekta registracije nekretnina.

Natrag