ODRŽAN SASTANAK NACIONALNIH KOORDINATORA IMPULS PROJEKTA - FGU

Novosti pregled

ODRŽAN SASTANAK NACIONALNIH KOORDINATORA IMPULS PROJEKTA

21.01.2019 10:51

Sastanak nacionalnih koordinatora IMPULS projekta je održan od 16.01. do 17.01. 2019. u Gävleu, Kraljevina Švedska. Federalnu upravu za geodetske i imovinsko pravne poslove ovom prilikom je predstavljala je gđa. Slobodanka Ključanin, nacionalni koordinator IMPULS projekta za Federaciju Bosne i Hercegovine.

Na početku sastanka nacionalnim koordinatorima se predstavio novi Ravnatelj za međunarodnu suradnju gosp. Anders Sandin. Nakon uvodnog govora voditelja IMPULS projekta sudionici sastanka su radili na usuglašavanju aktivnosti s obzirom da je projekt produžen do kraja 2019. godine. Sastanak je iskorišten i za raspravu o prijedlozima za unapređenje, usuglašavanje radnog plana za nadolazeći period, te razgovor o drugim temama koje se tiču daljnje implementacije projekta. Koordinatori projekta su kratkim prezentacijama upoznali svoje kolege iz regije o tekućim aktivnostima, inicijativama i projektima unutar svake agencije.

Sastanak nacionalnih koordinatora ujedno je poslužio i kao priprema za sastanak svih ravnatelja agencija za katastar i kartografiju iz regije zapadnog Balkana s ravnateljom Lantmäterieta, koji će se održati u travnju u Skoplju, Makedonija.

Natrag