ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA - FGU

Novosti pregled

ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA

17.12.2021 14:30

Dana 16.12.2021. godine u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko – pravne poslove u okviru realizacije plana edukacija Projekta registracije nekretnina - Dodatno financiranje (RERP AF) održan je „Dan otvorenih vrata“.

Cilj ovog događaja je bio približiti građanima aktivnosti Projekta registracije nekretnina – dodatno financiranje i upoznati ih sa značajem registracije nekretnina, pravima i obvezama vlasnika nekretnina da upišu vlasništvo i suvlasništvo na nekretninama, te sa važnošću vođenja ažurnih vlasničkih evidencija.

Tom su prigodom građani razgovarali su sa implementatorima projekta, postavljali upite i iznosili svoje mišljenje o uslugama Projekta registracije nekretnina i aktivnostima usklađivanja podataka. Održana je i online edukacija na temu „Diseminacija rezultata i diskusija o rezultatima anketa o zadovoljstvu korisnika usluga zemljišne administracije u Federaciji BiH“ na kojoj je sudjelovalo preko 80 pozvanih sudionika i građani koji su ovom prigodom posjetili prostorije FGU.

Natrag