NADZORNA MISIJA SVJETSKE BANKE U POSJETU FEDERALNOJ UPRAVI ZA GEODETSKE I IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE - FGU

Novosti pregled

NADZORNA MISIJA SVJETSKE BANKE U POSJETU FEDERALNOJ UPRAVI ZA GEODETSKE I IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE

04.05.2017 13:48

Nadzorna misija Svjetske banke je u posjetu Bosni i Hercegovini, u okviru kojeg u Federaciji Bosne i Hercegovine boravi u razdoblju od 3. do 5. svibnja 2017. godine. Svrha posjeta je pregled provedbe Projekta registracije nekretnina, odnosno praćenje napretka realizacije i razmatranje nadolazećih aktivnosti u nastavku uspješne provedbe Projekta.

Nadzornu misiju Svjetske banke, na čelu s gosp. Camilleom Bourguignonom, u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove su dočekali ravnatelj Uprave gosp. Željko Obradović i rukovoditelj Jedinice za provedbu Projekta registracije nekretnina u FBiH gosp. Nedžad Pašalić.

Izaslanstvo će u idućem razdoblju posjetiti Općinski sud u Visokom, Zemljišnoknjižni ured, u cilju uvida u aktivnosti na terenu na usuglašavanju podataka o nekretninama između katastra i zemljišne knjige.

Članovi Nadzorne misije Svjetske banke će do kraja posjeta održati više tematskih sastanaka s predstavnicima institucija Federacije BiH i Jedinice za provedbu Projekta registracije nekretnina u FBiH.

Natrag