KONFERENCIJA „DANI INFRASTRUKTURE PROSTORNIH PODATAKA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE“ - PRVA OBAVIJEST - FGU

Novosti pregled

KONFERENCIJA „DANI INFRASTRUKTURE PROSTORNIH PODATAKA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE“ - PRVA OBAVIJEST

20.09.2023 15:33

Federalna uprava za geodetske i imovinsko – pravne poslove, kao koordinacijsko tijelo Infrastrukture prostornih podataka u Federaciji BiH, organizira četvrtu po redu konferenciju „Dani Infrastrukture prostornih podataka Federacije Bosne i Hercegovine“, od 26. do 27.10.2023. godine u Neumu, hotel Sunce.

Konferencija je prilika za okupljanje svih sudionika u području infrastrukture prostornih podataka te uporište za razgovor, razmjenu mišljenja i iskustava kao i pregled trenutnog napretka na ovom polju.

Detaljne informacije o konferenciji (program, pozvana predavanja i predavači) bit će objavljene u drugoj obavijesti sredinom 10. mjeseca, a planirana su predavanja i prezentacije uglednih stručnjaka iz Kraljevine Švedske i Nizozemske, iz regije i Bosne i Hercegovine, kao i privatnog i akademskog sektora.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno (nema kotizacije). S obzirom na ograničen broj mjesta za sudjelovanje, mogućnost prijave bit će do popunjenja slobodnih mjesta.

Federalna uprava za geodetske i imovinsko – pravne poslove poziva sve zainteresirane sudionike da svoje prijave na konferenciju izvrše do 18.10.2023. godine putem obrasca za PRIJAVU.

Natrag